Felelsz vagy Mersz

A legizgalmasabb játék a barátokkal!

Töltsd le az ingyenes Felelsz vagy Mersz alkalmazást iOS-re és Androidra. Fedezz fel 1000+ kérdést és kihívást! 😈

Felelsz vagy Mersz app
Felelsz vagy Mersz app
Felelsz vagy Mersz app

Ismerd meg igazából a barátaidat!

Mindig is tudni akartál a barátaid első csókjáról? Vagy esetleg arról, hogy melyik lány gondol rád? Dobd fel az ottalvós, vagy sima bulikat a Felelsz vagy Mersszel (Truth or Dare)! Az első számú játék, ha szórakozni szeretnél a barátaiddal. 😳

A vicces, vidám és mocskos játék!

Gyűjtsd össze a barátaidat és hagyd az irányítást a Felelsz vagy Mersz alkalmazásra. Adjátok körbe a telefont és válasszatok egy kérdés vagy kihívás közül — élvezetes, vidám és korlátok nélküli! Menjetek végig mindhárom kategórián: kezdők, tapasztalt játékosok és profik, akik a legnagyobb kihívásokra várnak!

A játékszabályok: Hogyan kell játszani a Felelsz vagy Mersz játékot?

A Felelsz vagy Mersz (vagy: Truth or Dare) egy klasszikus társasjáték partira vagy ottalvós bulira, hogy jobban megismerd a barátaidat. Készülj fel egy felejthetetlen estére, tele kínos kérdésekkel és vicces kihívásokkal!

A játékot legalább két játékos kell játssza. Minél nagyobb a csoport, annál szórakoztatóbb lesz! A csoport eldönti, hogy ki kezdi a játékot. A kezdő játékosnak választania kell a "Felelsz vagy Mersz?" közt. Ezután a játékos kap egy kérdést vagy feladatot, amelyet a csoport többi tagja vagy az előző játékos talál ki.

Egy kis ihletre van szükséged? Ezen a honlapon megtalálod a legszórakoztatóbb Truth or Dare kérdéseket. Több száz vicces kérdést és feladatot gyűjtöttünk össze számodra!

Olvasd el a teljes játékszabályt

Töltsd le a hivatalos alkalmazást 😍

Kövess minket Instagramon!@playtruthdare!